Opgericht 3 november 1932

Update Joop van der Ham

Deze week waren Kees Wenneker en Wim van den Berg op bezoek bij Joop van der Ham, ons oudste lid van thans ruim 99 jaar. Joop ziet er goed uit (zie de foto’s) en heeft het naar zijn zin, mede door de prima verzorging, zo zegt hij zelf. Het lezen wordt wat problematisch, maar de meegebrachte foto’s van vroeger en een loep, konden toch nog een paar aanvullingen opleveren voor de geschiedenis.

Joop heeft bewegingstherapie en scheurt behendig door het gebouw met zijn hand-aangedreven rolstoel.De geestelijk verzorgster Barbara betrekt hem geregeld bij het rolstoeldansen en zijn paardenvriend Borsboom komt hem nog steeds regelmatig opzoeken, net als zijn kinderen Anita en Leo.

Joop was immer gestructureerd en nog: regelmaat in eten en drinken, TV kijken van 18.00 tot 20.00 uur en soms later als er voetbal is. Hij baalt ervan als het Nederlands elftal weer eens het oude Ajax-model op de mat legt met veel terugspelen en de bal in de ploeg houden. Net als wij, was hij niet eens verrast dat Duitsland op de valreep toch weer heeft gewonnen.

Wij waren blij hem weer bezocht te hebben en Joop was duidelijk blij verrast dat we voor zijn neus stonden.De meegebrachte kaaskoekjes vielen in goede aarde en met een kopje koffie als genotmiddel was het een welbesteed bezoek!

Wim van den Berg

27 maart 2019

Sir Winston
Cor
Lammertink Groep
Zwennes Keukens

HSV Journaal

HSV-Journaal

Volg ons

Facebookinstagram

Agenda

12 december clubavond
 
19 december clubavond SOIII
                     
                      Kerst Kaarten
 
28 december bijzondere oude jaarsclubmiddag
 
2 januari 2020 geen clubavond
 
9 januari 2020 Nieuwjaarsreceptie HSV
 
11 januari 2020 Wanica star - HSV