Opgericht 3 november 1932

HSV team goede vertegenwoordiger op Landelijk COVS voetbaltoernooi

FullSizeRender\

Voor het eerst in vele jaren heeft er weer een HSV team meegedaan aan het Landelijke COVS voetbaltoernooi. De organisatie van het toernooi was dit jaar in handen van de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging.Op zaterdag 17 juni speelden onze mannen in het, in een 7 tegen 7 opzet op halve velden georganiseerde toernooi, met veel inzet en plezier tegen ploegen uit het hele land afkomstig waren.

De eerste drie tegenstanders waren duidelijk veel beter ingespeeld en voor onze jongens te sterk. Tegen de latere toernooiwinnaar Boxmeer/Cuijk werd met 0-2 het onderspit gedolven. Ook Deventer (0-3) en Zeeuws Vlaanderen (0-2) waren helaas een maatje te groot. Tegen de laatste twee tegenstanders in  de poule (Rotterdam en Amsterdam) lagen wel kansen. In een prima wedstrijd, waarin vanuit een compacte verdediging werd gespeeld, werden helaas een aantal opgelegde mogelijkheden onbenut gelaten. Balverlies leidde uiteindelijk 1 minuut voor tijd toch nog tot een onverdiende nederlaag. In de laatste wedstrijd tegen Amsterdam waren onze mannen er zeer op  gebrand (hoe kan het ook anders !!) om toch nog een overwinning uit het vuur te slepen. En dat lukte, onder het toeziend oog van de oud voorzitters Wim van der Berg en Kees Wenneker. Met 3-2 werd nu wel verdiend aan het langste eind getrokken. Een 4e plaats in de poule op doelsaldo was het eindresultaat.

Wij mogen terugkijken op een geweldig leuk toernooi waarin de sportiviteit (op een enkele uitzondering na) hoogtij vierde. Voor de volgende editie gaan we in training zodat we in 2018, als het toernooi bij het district Eindhoven zal worden verspeeld, nog beter voor de dag kunnen komen. Onze dank gaat nog uit naar Free Kick Sport, die ons vlak voor het toernooi, nog van een prachtige outfit in de Geel / Groene Haagse kleuren heeft voorzien. Ook gaat onze dank uit naar de de RSV die het toernooi op een prima wijze heeft georganiseerd.

Voor meer foto's open deze link

 

Sir Winston
Cor
Lammertink Groep
Zwennes Keukens

HSV Journaal

HSV-Journaal

Volg ons

Facebook

Agenda

8 augustus Clubavond
 
15 augustus Clubavond
 
22 augustus Clubavond
 
zondag 25 augustus Leden HSV fluiten bij Die Haghe
 
29 augustus Spelregels