Opgericht 3 november 1932

Team HSV zevende op landelijke voetbal toernooi

De scheidsrechters van de Haagse Scheidsrechters Vereniging zijn zevende geworden op het NK veldvoetbal voor scheidsrechters in Eindhoven. Op de velden van v.v. Acht duurde het even voor het Haagse team op stoom kwam. Vol goede hoop begonnen de mannen onder leiding van coach Remy Voois aan de eerste wedstrijd tegen Deventer, maar de tegenstander bleek veel te sterk. Met vier doelpunten verschil won het team uit Overijssel (1-5). Ook de wedstrijden tegen Venlo (1-4) en Eindhoven (2-5) gingen verloren. 

De laatste groepswedstrijd moest de HSV aan de bak tegen het team uit Breda, dat al een keer had gelijkgespeeld. Om niet laatste in de groep te worden, moest er gewonnen worden. Of het de drankjes op het terras waren of fantastisch voetbal, de HSV won de laatste groepswedstrijd met 2-1 van de Bredanaren. In de finaleronde speelden de nummers 4 van beide poules tegen elkaar. In deze wedstrijd zette de HSV de goede lijn door. Het team uit Boxmeer/Cuijk werd met 5-2 verslagen. 

Onze poulegenoten streden in de finale uiteindelijk om de eerste plaats. Daarin heeft Venlo hhet NK voetbal voor scheidsrechters gewonnen. In de finale versloegen de Limburgers de ploeg met arbiters uit Deventer met 2-0. Beide finalisten speelden in de groepsfase al met 1-1 gelijk in poule. 

De sportiviteitsprijs van het toernooi ging naar de RSV uit Rotterdam. 

Na het toernooi gingen de scheidsrechters met de HSV uit eten. Een mooie en gezellige dag!

Team HSV:

Remy Voois (coach), Wesley Voois, Moen Parmessar, Stanley van Lith, Guus van Ekelenburg, Antonio Gomes

Boudewijn van Leeuwen (begeleiding), Anil Adjoe, Vally Karagantcheff, Jan ter Harmsel, Peter den Breejen

Team Den Haag site

hsv nk voetbal 2

Agenda

24 oktober  SPELREGELS
 
31 oktober clubavond
 
7 november Kaarten en clubavond
 
12 november Darten tegen COVS Gouda
 
14 november Gastspreker Allard
 
                      Gastheer SOIII clubavond
 
21 november Clubavond
 
22 november Koppel kaarten tegen RAS