Opgericht 3 november 1932

1 juli 2017 seizoensafsluiting

Op zaterdag, 1 juli 2017 organiseert de HSV de seizoensafsluiting. Peter Vreeswijk, Ed Pieterman, Remy Vooijs en Mike de Bruijn hebben de organisatie hiervan op zich genomen. De dag wordt gehouden op het terrein van de voetbalvereniging Wanica Star wat is gelegen aan de  Melis Stokelaan 1175 (t.o. het Verzorgingstehuis Florence)

De dag begint om 10.30 uur met een veldtraining. Na de lunch volgt een verrassingsprogramma. Aan het einde van de middag hollen de paarden. Na het diner, dat wordt verzorgd door de keuken van onze gastheer van de dag “Wanica Star”, sluiten Peter Vreeswijk en Willem van der Linden deze leuke dag af. Deelname aan deze dag is voor iedereen gratis. Ook als u niet traint bent u van harte welkom. Wilt u mee lunchen en dineren, dan vragen we daarvoor een bescheiden bijdrage van € 10,-- pp.

Opgeven kan via de button contact op deze site. Laat hierbij weten of u mee wilt eten. U krijgt dan van de penningmeester het verzoek om de bijdrage te storten op een daarvoor aangegeven rekeningnummer.

Hieronder vindt u het programma van de dag! Wij hopen op een grote opkomst!

 afsltuing 1 juli 17

 

Agenda

24 oktober  SPELREGELS
 
31 oktober clubavond
 
7 november Kaarten en clubavond
 
12 november Darten tegen COVS Gouda
 
14 november Gastspreker Allard
 
                      Gastheer SOIII clubavond
 
21 november Clubavond
 
22 november Koppel kaarten tegen RAS