Opgericht 3 november 1932

Gezocht Scheidsrechter in oktober en november

 

Wil jij graag internationale wedstrijden fluiten?

Bij de Internationale School in Den Haag worden in de maanden oktober en november 2017 een aantal wedstrijden georganiseerd voor jongens en meisjes onder 18 en onder 16.  De wedstrijden vinden plaats vanaf 16.30 / 17.00 uur op het terrein van de Internationale School aan de Wijndaelerweg in Den Haag. Je krijgt er ook een vergoeding voor die maximaal 25 of 30 euro zal zijn (inclusief je reiskosten).

Het niveau is vergelijkbaar met  jeugdwedstrijden in de 1e klasse . Het betreft veelal Engelse spelers dus het spel is wel veel fysieker dan in de  Nederlandse competities. Voor jonge scheidsrechters is dit dus een goede leerschool om je niveau op het terrein van weerstand en het managen van je wedstrijden naar een hoger plan te tillen. De organisatie rondom de wedstrijden is in handen van ervaren sportdocenten dus over de begeleiding hoef jij je geen zorgen te maken.

Heb je belangstelling om eens een wedstrijd te fluiten neem dan contact op met Roy van der Steen (tel. 088-9649023) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe afbeelding 2

 

Agenda

24 oktober  SPELREGELS
 
31 oktober clubavond
 
7 november Kaarten en clubavond
 
12 november Darten tegen COVS Gouda
 
14 november Gastspreker Allard
 
                      Gastheer SOIII clubavond
 
21 november Clubavond
 
22 november Koppel kaarten tegen RAS