Opgericht 3 november 1932

HSV wint districtsvoetbal toernooi

7 tegen 7 team van HSV wint districtsvoetbal toernooi

Opnieuw heeft het HSV voetbalteam van zich doen spreken. In Rotterdam werd op de velden van Excelsior in de poule de strijd aangebonden met de teams van Portugaal en de RSV. In de eerste wedstrijd tegen Portugaal werd gelijk de basis gelegd voor een hoge eindklassering. De Rotterdamse ploeg werd met 4-0 aan de kant geschoven. De volgende wedstrijd was tegen onze vrienden van de RSV. In een prima wedstrijd was de HSV duidelijk gevaarlijker maar wist, ondanks een inzet van Jan tegen de paal, helaas niet tot scoren te komen. De 0-0 werd meegenomen naar de volgende serie wedstrijden opnieuw tegen deze tegenstanders. Ook in de 2e wedstrijd tegen Portugaal was de HSV duidelijk de bovenliggende partij. Al snel werd een 2-0 voorsprong genomen en de frustratie bij de tegenpartij begon er een beetje in te sluipen. Het werd wat harder en de scheidsrechter moest enkele keren handelend optreden. Slechts door een duidelijk met de hand gescoord doelpunt wist Portugaal nog in de buurt te komen maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. In de laatste wedstrijd tegen het team van de RSV hadden de boys uit Den Haag opnieuw het beste van het spel. De RSV wist met veel kunst en vliegwerk de stand alweer op 0-0 te houden. Dat betekende een finaleplek voor de HSV tegen de winnaar uit de andere poule Gouda.

Het niveau van het spel werd steeds hoger en op sommige momenten werd de tegenstander bij vlagen dolgetikt. De beslissende goal kwam voort uit zo’n combinatie waar de bal, zonder dat er een tegenstander aan kon komen, over 6 schijven op de geheel vrijstaande Aniel werd geplaatst, die simpel binnen kon tikken. Hiermee was de toernooioverwinning een feit en mocht Stanley de wanstaltig grote trofee uit handen van erevoorzitter Domhof van de RSV in ontvangst nemen.

Volgende station is de landelijke finale in Eindhoven op zaterdag 16 juni waar wij, hopelijk met een sterk team, kunnen aantreden.

winnaar met beker

Finale teams

team HSV april 2018

Agenda

12 december clubavond
 
19 december clubavond SOIII
                     
                      Kerst Kaarten
 
28 december bijzondere oude jaarsclubmiddag
 
2 januari 2020 clubavond
 
9 januari 2020 Nieuwjaarsreceptie HSV
 
11 januari 2020 Wanica star - HSV