Opgericht 3 november 1932

Landelijk voetbaltoernooi COVS in Eindhoven op 16 juni

Op zaterdag 16 juni neemt het voetbalteam van de HSV, als kampioen van het district West 2, deel aan de landelijke finale7 tegen 7 voetbal. Het toernooi vind plaats in Eindhoven en duurt de hele dag.

Het lijkt ons fantastisch als veel van onze leden mee willen gaan om het team aan te moedigen. Daarvoor speelt het bestuur met de gedachte om een uitje te organiseren voor al onze leden en hiervoor een bus te regelen. Na afloop van het toernooi zou dan ergens in Brabant een etentje geregeld kunnen worden om de dag af te sluiten.

U begrijpt dat wij daarvoor wel eerst de zekerheid willen hebben dat er voldoende belangstelling is voor dit evenement. Het bestuur wil voor een groot deel de kosten hiervoor dragen uit de beschikbare middelen maar ontkomt er niet aan om aan iedere deelnemer een bijdrage van 25 euro te vragen. Dit om de kosten nog enigszins behapbaar te houden. Wij willen om ca. 08.00 uur vertrekken en hopen rond 23.00 uur weer thuis te zijn.

Wij vragen iedereen die mee wil om zich uiterlijk voor 19 mei as. op te geven bij het bestuur. Dat kan bij voorkeur bij onze secretaris via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel telefonisch bij één van de bestuursleden. Wij moeten, inclusief de spelersgroep, minimaal 35 deelnemers hebben omdat anders het regelen van een bus niet rendabel is.

U ziet, het bestuur is enthousiast. Wij rekenen en hopen op voldoende inschrijvingen.team HSV april 2018

Agenda

24 oktober  SPELREGELS
 
31 oktober clubavond
 
7 november Kaarten en clubavond
 
12 november Darten tegen COVS Gouda
 
14 november Gastspreker Allard
 
                      Gastheer SOIII clubavond
 
21 november Clubavond
 
22 november Koppel kaarten tegen RAS