Opgericht 3 november 1932

Bestuur

Joop van der Ham 100 jaar

JOOP VAN DER HAM 100

Op zaterdag 30 november 2019 werd de 100ste verjaardag gevierd

van ons erelid Joop van der Ham. De NEBO-zaal “De Bron” was daartoe

feestelijk versierd en gasten waren welkom tussen 10.30 en 14.00 uur.

Dat was best een “hele zit” voor Joop, keurig in kostuum en nog altijd

scherp van geest. Hij genoot van alle aandacht die hij kreeg van

de Haagse Wethouder van o.a. Sport, Mevrouw Kavita Parbhudayal,

voor wie Joop de eerste mannelijke 100-jarige bleek te zijn.

Kees Wenneker mocht als KNVB-ambassadeur een fraaie gouden

speld uitreiken in de vorm van een minivoetbal. Voorzitter Cor Vogelesang

vertegenwoordigde de Haagse Scheidsrechters Vereniging; hij bood het

eerste nieuwe HSV-vaantje aan en namens de Vereniging van Gedecoreerden

was ook ik aanwezig. De sv Wassenaar was vertegenwoordigd door voorzitter

Jaap van Wissen, terwijl De Haagse Voetbal Historie gelukwensen aanbood

door Rob Pronk.

De verzorging was uitstekend, er was een aubade en een achterkleindochter

zong met enige hulp van mama en oma een eigengemaakt lied.

De memorabele dag zou worden besloten met een diner bij het favoriete

Restaurant De Bijhorst, waar Joop in zijn bestuurlijke jaren zitting had

om de totoformulieren in te nemen.

Een paar foto’s ondersteunen de herinnering aan deze unieke verjaardag.

Wim van den Berg

Donateur Dries Weber overleden (Update)

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat onze donateur Dries Weber op 89 jarige leeftijd afgelopen vrijdag, 15 november 2019 was overleden. De crematie vindt plaats in Crematorium Ockenburgh op zaterdag 23. november 2019 om 12.00 uur. Het bestuur van de HSV wenst de nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Internationaal Ervaring krijgen deel 2

Tournaments Abroad België/Nederland 2020
Beste (assistent-)scheidsrechter, begeleider, coach en/of rapporteur,

Na een succesvolle zomer vol toernooien, is het inmiddels weer tijd voor de toernooivoorbereidingen voor 2020. Voor het derde jaar op rij zijn TA België en TA Nederland samengevoegd tot één organisatie.
Voor de toernooien die in dit formulier aangeboden worden, zal er een groep van Nederlandse en Belgische officials samengesteld worden, die samen met enkele stafleden, afreizen naar het desbetreffende toernooi.


Er is gekozen om dit jaar enkel toernooien aan te bieden waar naartoe ook enkele stafleden mee afreizen. Vooralsnog bieden we onderstaande drie toernooien aan. Bij voldoende interesse wordt het aanbod uitgebreid met één of twee toernooien in de zomer.
Wel moet je er rekening mee houden dat de deelname aan een toernooi in het buitenland niet gratis is. De vlucht en de accommodatie dienen zelf (deels) bekostigd te worden. Met de ervaring die wij hebben uit de voorgaande jaren kunnen we de volgende richtprijzen meegeven voor de toernooien:
   - Iber Cup Cascais (6-10 april): €400*
   - Iber Cup Estoril (30 juni - 5 juli): €400*
   - Paris World Games (5-12 juli): €350*
Mocht je interesse hebben in een ander toernooi dan de bovenstaande toernooien, dan verwijzen wij je graag door naar de website van Tournaments Abroad (http://www.refereeabroad.com). Denk er hierbij wel aan dat er bij deze toernooien wellicht geen Belgische en/of Nederlandse staf aanwezig is.

Via dit formulier kun je vrijblijvend je interesse in de aangegeven toernooien registreren. Zodra alles definitief is, zullen wij concrete uitnodigingen verzenden. Door ervaring van de voorgaande jaren, weten wij dat we helaas niet iedereen mee kunnen nemen naar de toernooien, omdat er simpelweg meer vraag dan aanbod is. Houd er dus rekening mee dat een aanmelding niet automatisch betekent dat je mee kunt naar een toernooi.
Tip: Door je beschikbaar te stellen voor meerdere toernooien is de kans groter dat je geselecteerd wordt voor één van deze toernooien. Geef dan wel even aan naar hoeveel toernooien je maximaal wilt gaan en welk(e) toernooi(en) je voorkeur heeft/hebben.

Heb je naar aanleiding van dit formulier vragen? Stuur ons een mail of een PB via onze Facebook pagina.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: https://www.facebook.com/scheidsrechterRefereeAbroadNLBE/
Instagram: https://www.instagram.com/RefereeAbroadNL/

COVS zoekt webmaster

 
De Commissie Media (voorheen de LCI en De Redactieraad) is op zoek naar een webredacteur.

In de bijlage vindt u hierover meer informatie. Deze informatie staat ook op de website van de COVS (covs.nl) en heeft tevens in de laatste editie van De Scheidsrechter gestaan.

Onze vraag aan u is om deze informatie ook aan uw leden door te geven via uw cluborgaan, Nieuwsbrief, en/of uw eigen website. Insteek van ons is om deze informatie bij alle leden aan te bieden via alle mogelijke bronnen. Wil je meer weten klik dan hier

Internationaal Ervaring krijgen?

Beste scheidsrechtersvereniging,

Ref Events biedt scheidsrechters drie internationale toernooien aan welke komend jaar zullen plaatsvinden in Esbjerg (Denemarken). Door middel van deze mail informeren wij uw leden graag over de mogelijkheid om hieraan deel te nemen.

Onze organisatie is het afgelopen jaar begonnen met het werven van Nederlandse en Belgische scheidsrechters voor internationale toernooien en breidt dit jaar uit naar drie toernooien, te weten;

Scandic Cup: 8-4-2020 ⎯ 11-4-2020 (Pasen);

Spar Nord Elite Cup: 20-5-2020 ⎯ 23-5-2020 (Hemelvaart);

Nordic Invitational Cup: 29-7-2020 ⎯ 2-8-2020.

Het deelnemersveld bestaat bij alle drie de toernooien uit genodigde jeugdteams van tweede- en derde-divisie clubs, hoogstaande voetbalacademies én professionele clubs uit (voornamelijk) Scandinavië, Duitsland en Nederland. Denk hierbij aan teams van clubs als Aalborg BK, Brondby IF, Esbjerg fB, FC Emmen, FC Groningen, Helsingborgs IF, SC Cambuur en SK Sturm Graz.

Naast een geweldige ervaring, maakt het fluiten van top-voetbal in een internationaal klimaat, gecombineerd met de gedegen begeleiding vanuit onze gekwalificeerde coaches, deze toernooien ook erg waardevol voor de ontwikkeling als scheidsrechter.

Nederlandse en Belgische scheidsrechters bieden wij een all-inclusief pakket op maat aan waarbij de reis, verblijf, maaltijden en een groepsactiviteit zijn inbegrepen. Zij betalen op deze manier slecht €150,- voor dit alles. 

Aanmelden voor de toernooien en verdere informatie omtrent deelname hieraan, is te vinden op onze website www.refevents.com. Wij zouden het erg waarderen wanneer u deze informatie wilt uitzetten richting de leden binnen uw vereniging

HSV Journaal

HSV-Journaal

Agenda

12 december clubavond
 
19 december clubavond SOIII
                     
                      Kerst Kaarten
 
28 december bijzondere oude jaarsclubmiddag
 
2 januari 2020 geen clubavond
 
9 januari 2020 Nieuwjaarsreceptie HSV
 
11 januari 2020 Wanica star - HSV