Opgericht 3 november 1932

Bestuur

Verslag ALV 12 april 2019

Op vrijdag 12 april 2019 werd de jaarlijkse algemene vergadering van onze HSV gehouden. Ondanks een redelijk aantal afmeldingen hadden vele leden de weg naar onze clubhuis gevonden. Buiten de gebruikelijke agendapunten was er speciale aandacht voor de jubilarissen van onze vereniging. Remy Vooijs werd als nieuw bestuurslid gekozen door de vergadering. Proficiat met je benoeming. Om 20.55 uur werd de vergadering gesloten. Daarna bleef het nog lang gezellig in het clubgebouw. Op zaterdag werd er door Radio West nog een artikel gewijd aan onze jubilarissen. Door eerst op ”lees meer” te drukken en dan op klik hier kunt u de door onze Jan Oprel gemaakte foto’s.  Rechts onderaan de website vindt u foto's van verschillende evenementen. Door op de link te klikken kunt u het artikel van de site van Radio West lezen: https://www.omroepwest.nl/nieuws/3822372/Toen-er-nog-geen-VAR-of-gele-kaart-was-scheidsrechters-gehuldigd

063

 

April 2019 Nieuwsbrief COVS hoofdbestuur

Het was al weer een paar maanden geleden maar het hoofdbestuur van de COVS een nieuwsbrief heeft doen uitgaan voor alle leden van de COVS. De vorige nieuwsbrief verscheen in juli 2018. De COVS hoopt met deze nieuwsbrief u meer inzicht te laten verkrijgen in de activiteiten, die de COVS in ons belang doet. Wilt u de nieuwsbrief lezen, klik dan eerst op lees meer.. en klik dan hier, waarna u de gehele brief kunt lezen.

logo COVS

Peter den Hartog ontvangt speld Gouden Scheidsrechter

Op zaterdag 16 februari was ons lid Peter den Hartog voor de laatste maal leidsman van een officiële wedstrijd; Feyenoord JO16-1 tegen Excelsior JO16-1. Vergezeld van twee top Assistenten van onze HSV werd er afgetrapt. Diverse leden van de HSV waren aanwezig om Peter voor de laatste keer in actie te zien. Na het laatste fluitsignaal wilde Peter het veld verlaten maar moest wachten. Op het veld werd hem door de KNVB de Gouden Scheidsrechter speld uitgereikt. Onder luid applaus ging hij door een erehaag van de spelers van het veld. Proficiat met deze waardering. Peter blijft actief als coördinator van de trainers HSV, rapporteur en coach

IMG 20190216 WA0016

IMG 20190216 WA0011

Update Joop van der Ham

Deze week waren Kees Wenneker en Wim van den Berg op bezoek bij Joop van der Ham, ons oudste lid van thans ruim 99 jaar. Joop ziet er goed uit (zie de foto’s) en heeft het naar zijn zin, mede door de prima verzorging, zo zegt hij zelf. Het lezen wordt wat problematisch, maar de meegebrachte foto’s van vroeger en een loep, konden toch nog een paar aanvullingen opleveren voor de geschiedenis.

Joop heeft bewegingstherapie en scheurt behendig door het gebouw met zijn hand-aangedreven rolstoel.De geestelijk verzorgster Barbara betrekt hem geregeld bij het rolstoeldansen en zijn paardenvriend Borsboom komt hem nog steeds regelmatig opzoeken, net als zijn kinderen Anita en Leo.

Joop was immer gestructureerd en nog: regelmaat in eten en drinken, TV kijken van 18.00 tot 20.00 uur en soms later als er voetbal is. Hij baalt ervan als het Nederlands elftal weer eens het oude Ajax-model op de mat legt met veel terugspelen en de bal in de ploeg houden. Net als wij, was hij niet eens verrast dat Duitsland op de valreep toch weer heeft gewonnen.

Wij waren blij hem weer bezocht te hebben en Joop was duidelijk blij verrast dat we voor zijn neus stonden.De meegebrachte kaaskoekjes vielen in goede aarde en met een kopje koffie als genotmiddel was het een welbesteed bezoek!

Wim van den Berg

27 maart 2019

terugblik op de avond met Jeroen Manschot

Naast het vele voorwerk van het bestuur was er aandacht in de verschillende media zoals kranten en een bericht op radio West voor de lezing van Jeroen Manschot bij onze HSV. Fijn om te zien dat er veel mensen zijn afgekomen op de lezing van Jeroen Manschot bij de HSV.Een boeiende spreker, die na 5 minuten de zaal al voor zich gewonnen had. De winst van de quiz aan de eind van deze avond ging naar één van de leden van onze spelregelcommisssie. Jan Ten Harmsel won een scheidsrechtershirt met FIFA logo, proficiat Jan. Van de aanwezigen was na afloop veel waardering voor de organisatie en de spreker te horen. Klik op lees meer voor een foto impressie.

foto Manschot

20190110 201817

HSV Journaal

HSV-Journaal

Agenda

24 april 2019 District 7 tegen 7 voetbal bij RSV
 
25 april 2019 Clubavond en spelregels
 
 2 mei clubavond en Kaarten
 
 9 mei clubavond
 
16 mei clubavond
 
23 mei clubavond en spelregels
 
30 mei Gesloten ivm Hemelvaartsdag