Opgericht 3 november 1932

Bestuur

HSV heeft weer facebook site

https://www.facebook.com/Scheidsrechtersvereniging-Den-Haag-105628677440162/

Nadat onze vorige facebook account was gehackt en facebook, ondanks vele verzoeken en e.d. niets deed aan het oude account hebben we vanaf heden een nieuwe facebook account in de lucht onder de naam "Scheidsrechtersvereniging Den Haag". De afkorting HSV is al bij velen in gebruikt en kon derhalve niet terugkomen in de titel. Hierboven vindt je de link naar ons nieuwe fasebook account

Promovendus gefeliciteerd met het resultaat

Afgelopen dagen kwamen de ranglijsten uit waarop promotie en degradatie van het seizoen 2018/2019 bekend werden. Een aantal HSV-leden promoveerde naar een hogere groep. Er waren ook degradanten. Volgend voetbalseizoen staat alweer te trappelen. Als je tot de degradanten behoort, spreken we de hoop uit dat je met een nieuw elan het seizoen in kunt. De gepromoveerden: proficiat met het resultaat en veel plezier met de nieuwe uitdaging het komende seizoen.

Aad Hilgersom promotie naar senioren D
Manuel Bongers promotie naar senioren F
Inder Mankoe promotie naar jeugd B
Jeroen Bruinooge promotie naar jeugd D
Dennis Ammeraal promotie naar jeugd E
Peter Glasbergen promotie naar jeugd E
Aniel Jhamai promotie naar senioren E
Henk Ruijl staat als pomovendus; echter teruggedraaid 1e jaars

dinsdag 27 augustus Kun jij fluiten die middag?

Elk jaar wordt op de velden van onze donateurvereniging SVV Scheveningen door de Stichting Anton Constandse een voetbaltoernooi georganiseerd. Mario Kok is werkzaam als activiteitenbegeleider voor deze stichting voor mensen uit diverse woonvormen met een psychiatrische achtergrond. Voor dit toernooi zoekt hij scheidsrechters die het leuk vinden om op dinsdag 27 augustus van 11.30 uur tot 17.00 uur aantal wedstrijdjes te fluiten. Voor de inwendige mens tijdens het voetbaltoernooi wordt gezorgd. Heb jij zin in een leuke middag en wil je met jouw inbreng bijdragen aan dit goede doel, stuur dan een mailtje naar Mario Kok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

de zwarte dinsdag van 14 mei jl vervolg

Na de nare gebeurtenis op dinsdagavond 14 mei jl heeft het bestuur dit besproken. Naast het overleg met de politie, waarbij we samen met RAS optrekken, gaan we de gebruikers van het sportpark motiveren om gezamelijk richting de gemeente een klacht over de groep lastige jeugd te doen. Het doel is meer druk te kunnen zetten op de verantwoordelijke dit probleem aan te pakken. Daarnaast adviseren we een ieder niet alleen het sportveld op te gaan. Vermijdt de confrontatie met de groep maar bel de politie bij problemen. Mocht je toch slachtoffer worden van geweld van deze groep, doe dan aangifte. Dit maakt meer druk op de overheden mogelijk.

HSV Journaal

HSV-Journaal

Agenda

8 augustus Clubavond
 
15 augustus Clubavond
 
22 augustus Clubavond
 
zondag 25 augustus Leden HSV fluiten bij Die Haghe
 
29 augustus Spelregels