Opgericht 3 november 1932

Welkom bij de Haagse Scheidsrechters Vereniging (HSV)

De HSV werd op 3 november 1932 opgericht en bestaat inmiddels al weer 85 jaar. De HSV is aangesloten bij de COVS. Wat het ledenaantal betreft is de HSV nog steeds één van de grotere (voetbal) scheidsrechtersverenigingen van Nederland.


De HSV heeft vele bekende gezichten voortgebracht die een hoog nationaal en/of internationaal aanzien hebben/hadden zoals onder andere: Leo van der Kroft (overleden in 2016), Ben Hoppenbrouwer (overleden in 2014), Charles Corver, Dick Jol, Mario van der Ende (lid van verdienste), John Blankenstein (overleden in 2006) en de ereleden Gerard van Oostrom (overleden in 2011) en Calvin Corion (overleden in 2014).

Ook voorzien wij via deze website en de Facebook pagina onze leden, donateurs, sponsors, adverteerders, KNVB, zuster- en voetbalverenigingen alsmede andere geïnteresseerden van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden betreffende de HSV. Meldt u aan als lid door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loop op een donderdagavond (clubavond HSV) gerust eens bij ons binnen in ons onderkomen bij voetbalvereniging RAS aan de Albardastraat 15, 2555 XP in Den Haag. Iedereen kan op de dinsdag- en donderdagavond vrijblijvend (max. 1 maand), meetrainen van 20.00 - 21.00 uur o.l.v. onze ervaren trainers op het kunstgras trainingsveld naast het clubgebouw.


Mogen wij u binnenkort begroeten ? Dan kunt u ook deelnemen aan de spelregelavonden en ontspannende activiteiten, zoals kaarten en darten. Maar bovenal is het uitwisselen van uw ervaringen met de collega's heel nuttig en informatief. Daarnaast organiseren wij regelmatig lezingen door Betaald Voetbal arbiters. Wij doen mee aan de districtsspelregel wedstrijden en vertonen onze voetbalkunsten op het jaarlijkse veldvoetbaltoernooi van de COVS. Genoeg redenen dus om eens langs te komen!


Het bestuur van de Haagse Scheidsrechters Vereniging.

Agenda

20 december Kerstkaarten
 
27 december Gesloten
 
 3 januari 2019  Nieuwjaarsreceptie
 
10 januari 2019 Gastspreker 
 
17 januari 2019 Clubavond;
 
24 januai 2019  Gastheer Thema avond KNVB
 
31 januari 2019 Spelregels