ALV verplaatst naar 13 juni en update activiteiten

Wegens omstandigheden is het bestuur genoodzaakt de Algemene Ledenvergadering te verzetten naar 13 juni. De avond start om 20:00. Voorafgaand kan er getraind worden van 19:00 tot 19:45. Locatie is de kantine van SVH (Noordweg 74, Den Haag).

Naast de ALV kan er ook nog gedart worden op 30 mei. Als je niet komt darten ben je alsnog van harte welkom om sfeer te proeven. De avond start om 21:00. Op 20 juni is de finaleavond. Hier zullen de beste darters van de HSV strijden om de titel.

Ook dit jaar doet de HSV weer mee aan het NK Veldvoetbal voor scheidsrechters. Dit is op zaterdag 22 juni. Dit jaar in Helmond. Zou je mee willen doen? Laat het dan even aan mij weten (bestuurslid-3@hsv-denhaag.com). Anders verenigingen die meedoen zijn Alkmaar, Amsterdam, Enschede, Drachten, Venlo, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en uiteraard Helmond

Op zondag 23 juni wordt er een seizoensafsluiting georganiseerd. Er zal worden getraind en er is een gezellige BBQ. Aanmelden kan in de trainingsgroepsapp.

Op zaterdag 29 juni zullen David Coenraad, Martin Koster en Ruud Rolandus Boers namens de HSV strijden om de titel op het NK Spelregels. Ook dit wordt gehouden in Eindhoven!

In juli en augustus zullen er geen activiteiten zijn maar kan er wel gewoon getraind worden.