Openingsavond HSV seizoen 2021-2022

Na een lange periode met allerlei beperkingen kon dan op 5 augustus toch de openingsavond van het seizoen 2021-2022 worden georganiseerd. Er werd gehoopt op veel belangstelling mede omdat er natuurlijk een lange periode weinig tot niets mogelijk was van wege corona. Onze hoop werd niet beschaamd want er werden 47 aanmeldingen ontvangen.

Op de avond zelf zat eigenlijk alles mee. Het was prima weer om lekker buiten te zitten op het terras zodat we voldoende afstand konden houden. Ook de kaarters waren eindelijk weer eens in de gelegenheid om in de kantine een potje te kaarten en daarnaast was Wim van den Berg bereid gevonden om samen met Rinus van Aggelen het welbekende paardenspel te verzorgen. Ook was er gezorgd voor een hapje (lekkere saté) en een aantal gratis drankjes.

Veel oudere leden waren hierop afgekomen maar ook een grote trainingsgroep (ca.25 man) was deze avond aanwezig. Er werd tot in de late uurtjes weer ouderwets met elkaar gekletst en gespeeld. Fijn om te zien dat er op zo’n avond weer het ouderwetse HSV familiegevoel is. Rest mij nog iedereen te bedanken voor de medewerking en hopelijk komen er dit seizoen nog meer van dergelijke avonden met een grote opkomst.

Hieronder een foto impressie van de avond.

Trainen en dan tijd voor een drankje
Binnen lopen de paarden