Ouder dan 27 jaar traint weer.

In het kader van de maatregelen rond Corona is het vanaf heden toegestaan voor mensen vanaf 27 jaar om met vier personen op 1.5 meter buiten te trainen. 
Dit heeft het bestuur van de HSV doen besluiten dat na overleg met o.a. Roan en Jan, welke de groep onder 27 al weken voor hun rekening nemen om een tweede trainingsgroep te starten. De groep tot 27 traint van 19.30 tot 20.15. Groep vanaf 27 traint aansluitend tot 21.00 uur. We gaan starten met max. drie groepen van vier personen. Men mag niet wisselen van groep tijdens de training. Mocht uit de opgedane ervaring (terugkoppeling van de trainers) blijken dat een vierde groep mogelijk is, zullen we dit later mededelen. De groep vanaf 27 verzamelt aan de zijde sporthal.

Voor de leden vanaf 27 jaar geldt aanmelden via de app. “Trainen HSV”. Vol is vol in deze groep. Hopelijk is dit een begin van een tijd zonder beperkingen
Natuurlijk gelden alle overige coronaregels wel, verkouden, blijf thuis, houdt voldoende afstand tijdens de training, kleedkamers blijven gesloten, kleed je dus thuis om, na de training verlaat je het complex.

Veel trainingsplezier