Verhuizing in zicht

Beste HSV vrienden Na een lange periode van voorbereidingen is de HSV verhuisdatum naar onze nieuwe locatie Sportpark Prinses Irene in Rijswijk dichtbij.

Op woensdag 30 maart 2022 gaan we inpakken. Vanaf 10.00 uur gaan we dozen vullen. Ben je in de buurt, kom een handje helpen want vele handen maken licht werk Donderdag 31 maart 2022 om 09.00 uur staat de verhuiswagen voor. Rond het middaguur hopen we dan onze spullen op de nieuwe locatie uit te kunnen gaan pakken. Die avond, 31 maart 2022 is de laatste avond op de huidige locatie. We sluiten af met een spelregelavond na de training. We hopen u te mogen ontvangen.

Wij zijn heel blij dat wij in de gelegenheid zijn om op de nieuwe locatie het clubleven, na een moeilijke periode die achter ons ligt, weer van nieuw elan te voorzien. Een mooie locatie met een heel grasveld met verlichting om op dinsdag- en donderdagavond te trainen en een groot clubgebouw met voor ons een eigen mogelijkheid om van het sponsorhome gebruik te maken bij evenementen. Wij hebben er heel veel zin in om hier een frisse start te maken. Wij hopen op een grote aanloop op de clubavonden in de komende weken en kunnen u nu alvast melden dat er op 12 mei een opening zal plaatsvinden die wordt gekoppeld aan de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda.