Wie wordt de nieuwe penningmeester van de HSV?

Even voorstellen

Mijn naam is Mohamed Moussaoui en ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en ben op mijn 17e vanuit Marokko naar Den Haag gekomen. Ik ben administrateur bij een ingenieursbureau in Rotterdam waar ik verantwoordelijk ben voor de project- en salarisadministratie.

Hoe ben ik bij de HSV terecht gekomen

In 2007 heb ik de BOS cursus gedaan en toen ook gelijk lid geworden bij de HSV. In het begin meer een lid op papier maar ik vond het een maatschappelijk belang om lid te worden van een belangen vereniging voor scheidsrechters.  Ik fluit nu 2e en 3e klas senioren en ik heb er nog steeds veel plezier in. Laatst vroeg iemand mij hoelang ik nog wilde blijven fluiten en toen heb ik geantwoord tot ik niet meer kan.

En wat heeft je doen besluiten om je aan te melden als penningmeester

Ik zag de oproep op de Website en las dat jullie al langer op zoek waren naar een vervanger voor Boudewijn (de huidige penningmeester). Toen niemand daarop reageerde dacht ik; waarom zou ik het niet doen. Ik heb de bagage en ben financieel onderlegd en het is een fijne club. Het lijkt mij leuk om iets te doen voor de club.

Waaraan moet een penningmeester volgens jou voldoen

Ondanks dat het misschien niet zo veel tijd hoeft te kosten moet je wel bereid zijn om klaar te staan als er een bijdrage van je wordt verwacht. De boeken moeten kloppen en je moet betrouwbaar zijn.

Ondanks dat het vrijwilligerswerk is moet je wel het beste uit jezelf voor de club erin stoppen zodat de overige bestuursleden weten dat ze op je kunnen rekenen.

Wij wensen Mohamed een fijne tijd toe in het bestuur en hopen op een mooie samenwerking.