Maandelijkse archieven: juni 2024

HSV heel even tweede op NK Spelregels

Een week na het teleurstellende resultaat van de Haagse Scheidsrechters Vereniging op het NK-veldvoetbal voor scheidsrechters stond er een ander Nederlands Kampioenschap gepland. Het Nederlands Kampioenschap spelregels werd ook georganiseerd door de Scheidsrechtersvereniging Helmond en omstreken. Sinds 2017 maakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging de dienst uit op dit NK en ook het district kampioenschap in..

Warme en geslaagde seizoensafsluiting HSV        

Op zondag 23 juni werd het seizoen van de Haagse Scheidsrechters Vereniging in stijl afgesloten. Dit gebeurde een dag na de laatste nacompetitiewedstrijden en het NK-veldvoetbal voor scheidsrechters. Ongeveer 35 leden waren aanwezig bij deze mooie middag met zomerse temperaturen. Om 13:00 verzamelde de fanatieke HSV-leden zich voor de fysieke training. Mike de Bruijn liet..

Ondanks slecht resultaat toch geslaagd NK-veldvoetbal

De Haagse Scheidsrechters Vereniging kon helaas geen ‘potten breken’ op het Nederlands Kampioenschap veldvoetbal voor scheidsrechters in Helmond. Ondanks dit resultaat beleefde de spelers wel een hele gezellige middag. Het 7×7 voetbalteam van de HSV wist slecht één keer te scoren dit toernooi. Gastheer was dit jaar Scheidsrechtervereniging Helmond en omstreken. De vereniging is opgericht..

Verslag Algemene Ledenvergadering 13 juni

De 90e Algemene Ledenvergadering in het 92-jarig bestaan van de Haagse Scheidsrechters Vereniging werd gehouden op donderdag 13 juni 2024. Deze was met één week uitgesteld vanwege de Europese Verkiezingen. De locatie aan de Noordweg was toen voor één dag stembureau. Omstreeks 20:00 werd de avond geopend door David van Dis en hadden circa 40..