Warme en geslaagde seizoensafsluiting HSV        

Op zondag 23 juni werd het seizoen van de Haagse Scheidsrechters Vereniging in stijl afgesloten. Dit gebeurde een dag na de laatste nacompetitiewedstrijden en het NK-veldvoetbal voor scheidsrechters. Ongeveer 35 leden waren aanwezig bij deze mooie middag met zomerse temperaturen.

Om 13:00 verzamelde de fanatieke HSV-leden zich voor de fysieke training. Mike de Bruijn liet de mannen flink zweten op het warme kunstgras. Ook een aantal familieleden en vrienden trainde mee, bij hen was het respect voor de conditie van de scheidsrechters na afloop groot.

Gedurende de training en na afloop sloten nog meer leden aan om er een gezellige middag van te maken. Er was een BBQ en een loterij, waarbij hele mooie prijzen zijn verdeeld. Het was goed om te zien dat ook de leden die niet zo vaak meer komen trainen ook bij deze afsluiting aanwezig waren.

Een groot compliment aan de initiatiefnemers van deze seizoensafsluiting! Na de oliebollentraining in december was ook dit weer een groot succes! Daarnaast moet ook voetbalvereniging SVH een compliment krijgen voor hun gastvrijheid en het openstellen van hun kantine!

De Haagse Scheidsrechters Vereniging wenst een ieder een fijne zomervakantie! In de zomer kan er doorgetraind worden en op 5 september is er een seizoensopening.