HSV benoemt Cor Vogelesang tot Erelid tijdens ALV

De Haagse Scheidsrechtersvereniging (HSV) hield op 1 juni haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV werd scheidend voorzitter Cor Vogelesang benoemd tot Erelid van de HSV. Cor was al Lid van Verdienste, maar na 7 jaar bestuurslidmaatschap (waarvan 6 jaar als voorzitter) en vele andere klussen voor de HSV was het tijd om hem tot Erelid te benoemen.

Cor nam dus ook afscheid als voorzitter. Er is helaas nog geen vervanger gevonden, de andere bestuursleden nemen zijn taken voorlopig waar. Goed nieuws was het dan ook dat Ruud Rolandus Boers benoemd kon worden tot bestuurslid, hij zal zich vooral bezig gaan houden met de portefeuille activiteiten. Zeker de wat oudere leden merkten op dat het bestuur inmiddels behoorlijk verjongd is. Velen vonden dat mooi om te zien!

En er waren nog een aantal feestjes te vieren. Alex Stolze en Willem van der Linden werden na jarenlang inzet (die overigens niet stopt) benoemd tot Lid van Verdienste. Ed Pieterman werd in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap van de HSV.

Traditioneel werd ook letterlijk stilgestaan bij de leden die de HSV in 2022 zijn ontvallen, namelijk Piet Molier (88 jaar, tevens Lid van Verdienste) en Nico Goedhart (98 jaar). Uiteraard werd op de ALV ook het jaarverslag 2022, de jaarrekening 2022 en de begroting voor 2024 goedgekeurd door de aanwezige leden.

Tenslotte eindigde de avond met een gezellige borrel.