HSV’er genomineerd Haags Sportgala

Op maandag 19 december 2022 werd na een onderbreking van drie jaar vanwege corona eindelijk weer een Haags Sport Gala gehouden. Plaats van dit gala was het sportcentrum in het Zuiderpark. Voor mij een historische plek omdat hier ooit het ADO-stadion stond.

Sinds een paar jaar wordt bij het Sportgala ook de scheidsrechter van het jaar gekozen. Drie jaar gelden was ons lid Jan ten Harmsel de winnaar in deze categorie. Voor het jaar 2022 was vanuit het HSV-bestuur ons lid Enne Vermeulen aan de juryleden voorgesteld voor deze prijs. Na een zeer vervelende ervaring op het veld liet Enne zien dat niemand hem zijn hobby als scheidsrechter ontneemt. Dat en zijn inzet bij het incident was reden genoeg hem te nomineren. Door de jury werd Enne aangewezen als één van de drie genomineerden voor de titel scheidscheider van het jaar 2022’.
Het gala werd gepresenteerd door o.a. Gregory Sedoc.
Na een videopresentatie van de genomineerden reikte Mario van den Ende de bokaal en de daarbij behorende geldprijs uit aan scheidsrechter/jurylid Jan Blok, van de Haagse Wielervereniging HSK Trias.
De gemeente Den Haag had voor alle genomineerden een aanmoediging zodat Enne alsnog in de prijzen viel.
Enne gefeliciteerd met deze prijs.

De genomineerden en prijswinnaars Sportgala 2022