KNVB activiteiten bij HSV

De komende weken staan er twee KNVB activiteiten op het programma. Zoals gecommuniceerd in de nieuwsbrief van oktober, brengt de KNVB op donderdag 9 november een bezoek aan de HSV. Ben Eikendal en Nils van Kampen komen langs. Op dinsdag 14 november wordt de KNVB pilot fitheidsmeting georganiseerd bij de HSV. Eerder is hiervoor al een aanmeldingsmail verstuurd vanuit de KNVB.

De afdeling Arbitrage West is de afgelopen zomer op een aantal plekken gewijzigd. Vanaf dit seizoen wil de afdeling ook een bezoek brengen aan de verschillende scheidsrechtersvereniging in het district. Dit is een mooie gelegenheid om enerzijds in gesprek te gaan met elkaar en anderzijds om de relatie tussen de scheidsrechtersverenigingen en de KNVB te versterken. Op donderdag 9 november zijn alle leden van de HSV uitgenodigd om te luisteren en in gesprek te gaan Nils van Kampen (verenigingsadviseur) en Ben Eikendal (relatiebeheerder). Beiden zijn al een flink aantal jaren actief bij de KNVB. De avond zal na afloop van de training starten om 21:00 op de locatie van SVH.

Op dinsdag 14 november zal de conditie getest worden van de scheidsrechters die zich hebben aangemeld voor de KNVB Pilot fitheidsmeting. De avond zal starten om 20:00. Communicatie hierover verloopt via de KNVB. De reguliere training van de HSV zal doorgaan om 19:30.

Benader het HSV-bestuur bij vragen of onduidelijkheden.