Verschillende HSV-activiteiten in april

In de maand april staan er weer voldoende activiteiten op het programma. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken of wanneer nog mogelijk mee te doen. Ook als je niet iedere week komt trainen is er voldoende te doen!

Op vrijdag 12 april zijn er de district spelregelkampioenschappen. Deze worden georganiseerd bij de Scheidsrechtersvereniging Gouda & Omstreken. De HSV zal vermoedelijk met twee teams mee gaan doen in een poging de titel te pakken.

Donderdag 18 april staat er weer een dartavond op het programma. Na de training zullen er verschillende wedstrijden zijn, waarin de darters gaan proberen een hoge eindklassering in de eindstand te verkrijgen. Aanmelden kan nog steeds door te mailen naar bestuurslid-3@hsv-denhaag.com. Wil je niet darten? Kom dan alsnog gezellig langs op onze clubavond!

De Rotterdamse Scheidsrechtersvereniging organiseert op woensdag 24 april het RSV 7×7 Jubileumvoetbaltoernooi. Dit vanwege het 100-jarig bestaan van de RSV. Ook hier is de Haagse Scheidsrechters Vereniging aanwezig met een team. Niet aangemeld als speler? Geen punt. De clubavonden in Rotterdam zijn naar verluidt heel gezellig! Iedereen is hier van harte welkom voor de nodige aanmoedigingen.

Traditiegetrouw wordt de maand april afgesloten met een spelregelavond op 25 april. Jan ter Harmsel zal weer een aantal interessante beelden verzamelen om te bespreken. Een specifiek wedstrijdmoment bespreken? Stuur het filmpje naar Jan.

Genoeg te doen en te beleven bij de Haagse Scheidsrechters Vereniging!