Excelsior Maassluis of Feyenoord

Een vol programma staat ons deze week weer te wachten. Het weerbericht zegt een zomers zaterdag te verwachten. Drinkpauze inlasten als dit echt zo is?
Een kleine reis brengt je bijvoorbeeld naar Excelsior Maasluis. Excelsior M JO15-1 – Spijkenisse JO15-1 staat onder leiding van Wim van der Valk, aftrap 10.15 uur. Om 12.45 is het de beurt aan Cees Dekkers voor de wedstrijd Excelsior M JO17-1 – Nieuwerkerk JO17-1.
Je kan ook denken aan Feyenoord om toekomstige klassiekers te zien.
Om 12.00 uur is Ron Karremans de scheidsrechter bij de wedstrijd Feyenoord JO15 – PSV JO15-1. Na afloop is het de beurt aan Sedat Bugdaci bij Feyenoord JO16 – Ajax JO16-1. De aftrap is om 14.30 uur .
Er staan op dat tijstip veel wed strijden in de regio te beginnen. Kiezen dus maar want ook dichterbij het Haagse is er vast wat te kiezen.

Kijk voor alle aanstellingen op het blad aanstellingen op onze site en andere sociale media We wensen iedereen, die de komende dagen een wedstrijd heeft, veel succes. Alle aanstellingen vind je vanaf woensdag op onze site Aanstellingen – HSV Den Haag (hsv-denhaag.com)