Oliebollentraining mooie afsluiting 2023

Alweer twee weken geleden vond op zaterdag 30 december weer de jaarlijkse oliebollentraining plaats. Aansluitend was er door een aantal enthousiaste leden van de trainingsgroep een gezellige bijeenkomst georganiseerd in het (nog steeds) tijdelijke onderkomen bij onze gastheer SVH.

Het was heerlijk weer om te trainen en ca. 20 leden waren afgekomen op dit evenement in de voetbal loze periode in de winterstop. Het werd weer, zoals we mochten verwachten, een hele leuke training onder leiding van KNVB docent Jan ter Harmsel. Zie de foto’s van dit evenement.

Aansluitend was er door een aantal trouwe HSV-ers hard gewerkt achter de schermen om iedereen een leuke middag te bezorgen. Er waren o.a. heerlijke hapjes, saté en kippenpootjes. Helaas deed de training zijn naam geen eer aan want de oliebollen ontbraken op het menu.

Er werd door de leden gedart en er kon worden gebiljart. Ook was er een hele leuke loterij die met de nodige humor werd gepresenteerd. Om ca. 17.00 uur was het weer afgelopen en kon iedereen terugkijken op een hele geslaagde middag.

Veel dank gaat hierbij nog uit naar de mensen die ervoor hebben gezorgd dat deze middag een groot succes is geworden. Hopelijk blijft dit een vast onderdeel op de agenda van de HSV.

Voor de leden die er niet bij konden zijn nog de allerbeste wensen voor 2024 en dat het maar een succesvol jaar mag worden voor de HSV met meer stabiliteit!